2024. gada 27. jūl.
A- A A+
Viegli lasīt

Nedēļas nogales piedāvājums!

Smiltenes novads nedēļas nogalē būs notikumiem bagāts: 30. maijā Smiltenē norisināsies Skriešanas seriāls “Tepera takas”,  31. maijā plkst. 20:30 Smiltenes Viedrades kvartālā būs jaunā un aizraujošā alternatīvās mūzikas pasākumu sērija “Alternatīvā enerģija” ar labu mūziku un gardiem ēdieniem, dzērieniem. 31. maijā plkst.19:00 Trapenē Bormaņmuižas parka estrādē svētki Dziesmai un dejai “Skan dziesma lapegļu gatvē”. Plkst. 22:00 svētku balle ar grupu “Tandēms trijatā”. Vasaru sagaidot, 1. jūnijā plkst. 09:00 notiks Brīvdabas gadatirgus Smiltenes Baznīcas laukumā, un plkst. 11:00 Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”, plkst. 18:00 Baznīcu nakts atklāšana Smiltenē, no plkst.10:00 Baznīcu nakts Raunā! 1. un 2. jūnijā Raunas pagastā notiks Smiltenes novada atklātās meistarsacīkstes “Mazā balva”.

Piedzīvo Smiltenes novadu un dodies uz: Veco parku un Tepera ezeru Smiltenē, Raunas Staburagu, Vaidavas dabas taku Apē, Bilskas ezera dabas taku, Brantu muižu, Pasaku ozolu Blomē, Krogus ezeru Drustos, dabas taku Grundzālē (gar Vecpalsu), Gaujienas mūzikas un dabas taku, Niedrāja ezeru un tā apkārtni Launkalnes pagastā, Disku golfa laukumu Palsmanē, Trapenes lapegļu aleju, Amberfarm (Dzintarfermu) Variņu pagastā, Vizlas dabas taku Virešu pagastā.

Izgaršo Smiltenes novadu un nobaudi svaigās, dzirkstošās “Birzī” bērzu sulas un dabīgo ogu “Very Berry” sulas! Ir iespēja veldzēties arī ar sidra darītavas “Abuls” un alus ražotnes “Malduguns” produkciju.

Atklāj vasaras sezonu ar veselīgiem nakšķiem, vitamīnu devu un jaunām garšām, kas ir pieejami šeit: Z/S “Mežnoras”, saimniecība “Amberfarm”, Valda Paegļa “Medus istaba”, Siera un makaronu ražotne, LIO superfood, “Latnature” čipsu ražotne, saimniecība “Kalnagrīvas”.

Brīnišķīgs veids kā sevi palutināt, ir doties gardi paēst, ar ģimeni vai draugiem, kādā no Smiltenes novada kafejnīcām!

Ja vēlies paceļot un vairāk iepazīt Smiltenes novadu, un Tev patīk būt dabā, ieskaties mūsu pārgājienu un velo maršrutu piedāvājumā ŠEIT

Aktīvai atpūtai: inventāra noma ŠEIT, velo noma: “Airi un pedāļi”, “Annes laivas”

Dodies skaistā un izzinošā ekskursijā Smiltenē ar elektromobili “Līvenu”! 

Pēc garām pastaigām, lieliem pasākumiem un citām tūrisma aktivitātēm – nakšņošanas iespējas meklē ŠEIT piedāvājumā arī izklaides iespējas un brīnišķīgas atpūtas vietas!

 

Lai sanāk saplānot skaistu nedēļas nogali!

 

Informāciju sagatavoja:

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra

tūrisma darba organizatore

Viktorija Babariko

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji