2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Jauns gads – jaunas apņemšanās!

🐰 Vai esi izveidojis savu vēlmju sarakstu, ko plāno īstenot šogad? 

🐰 Esam sagatavojuši piedāvājumu ar 8 idejām, kuras vari īstenot 2023. gadā.

✅ Dodies dabā, izvēloties vismaz vienu pastaigu maršrutu Smiltenes novadā – gar upēm, pa pļavām vai meža ielokā – izvēle paliek tavās rokās. Iepazīsti Smiltenes novada unikālos dabas skatus, rīko piknikus atpūtas vietās, gūsti iedvesmu un restartējies jauniem darbiem! 

✅ Iepazīsti Smiltenes novada garšas – saldas, sāļas, dzirkstošas, mutē kūstošas un ar mīlestību ražotas! Apmeklē uzņēmējus un mājražotājus, kuri ceļ galdā pašu labāko un iepazīstina ar sava produkta labākajām īpašībām! 

✅ Izmēģini jaunu arodu – veido māla traukus, iemēģini roku permakultūrā, iepazīsti bišu valstību, izkal pakavu, izgreb karoti, apgūsti aušanu.

✅ Izbaudi Smiltenes novada upju tecējumu un ezeru plašumu. Izbrauc ar SUP dēli, katamarānu vai kanoe laivu. Spēlē volejbolu, ķer saules starus, peldies vai makšķerē. Noķer savu atvaļinājuma sajūtu!

✅ Dodies auto piedzīvojumos: “Noķer kontrastus: Smiltene – Rauna” un “Gaujiena – Veclaicene” aplikācijā Roadgames Latvia.

Piedāvājumā ir 2 spēles, kurās uzdevumi, azarts un kāre pēc piedzīvojumiem piepilda Smiltenes novada teritoriju!

✅ Iepazīsties ar Smiltenes kultūrvēsturisko mantojumu. Apmeklē muzejus, ekspozīcijas, pilis un muižas. Rodi garīgo mieru sakrālā mantojuma vietās. Katrai ēkai ir savs stāsts un vēsture.

✅ Nobildējies kādā no TOP 8 instagramīgākajām vietām Smiltenes novadā! Raunas Staburags, pilsdrupas, Tepera ezera pārgāzne vai Zvārtavas pils. Paaugstini sava profila algoritmus!

✅ Un visbeidzot – izbaudi naktsmieru mīkstā spilvenā, sienāžu sanoņā vai glempingā. Baudi gardu maltīti un iepazīsti Smiltenes novada burvīgo šarmu uz visiem 100!

Lai piepildās un izdodas izpildīt katram savu vēlmju sarakstu!

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji