2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Teātra izrāde “Ģimene” PĀRCELTA UZ 28.11.2021.

Valmieras teātra izrādes laika posmā no 21. oktobra līdz 15. novembrim NENOTIKS. Liela daļa izrāžu tiek PĀRCELTAS, daļa diemžēl ATCELTAS.

12. novembrī plānotā izrāde “Ģimene” tiek PĀRCELTA uz 2021. gada 28. novembri, plkst. 15.00.

Skatītājiem ir iespēja jebkurā “Biļešu paradīze” kasē samainīt biļetes uz pārceltajām izrādēm vai saņemt atpakaļ naudu.
Par internetā iegādātajām biļetēm gan uz pārceltajām, gan atceltajām izrādēm nauda tiks atmaksāta automātiski – aicinām skatītājus veikt pirkumu uz jaunajiem izrāžu norises datumiem.
Jautājumu gadījumā sazinieties ar Valmieras teātra administrāciju: 64207335, [email protected]

 

Pastāv sešas fundamentālas bailes, ko reizi pa reizei dažādās kombinācijās izjūt ikviens cilvēks – bailes no nabadzības, kritikas, sliktas veselības, pazaudēt kāda mīlestību, vecuma un nāves. Izrāde ”Ģimene” aplūko šīs bailes caur vidusšķiras ģimeni, kas ir izaugušas no autora Stīvena Karama pagātnes pieredzes, šajā darbā līdz kaulam atklājot, ko nozīmē būt ģimenei.

Režisors Reinis Suhanovs: “Lieliskais šajā materiālā ir tas, ka sāpīgās un nepatīkamās tēmas tiek apskatītas tieši tāpat kā dzīvē, caur pašironisko, melno humoru. Un, lasot lugu, sākotnējos smieklus par aprakstīto situāciju, kādā ir nonākusi šī konkrētā ģimene, nomainīja sajūta, kaut nu man pietiktu spēka nenonākt tikt tālu un nenodarīt pāri saviem tuvākajiem. Tā ir tā sajūta, kad tu skaties svešā, netīrā, tumšā spogulī un pēkšņi ieraugi savu attēlu.”

Luga pirmo reizi tika iestudēta 2016. gadā Brodvejas teātrī. Tā līdz šim ir saņēmusi neskaitāmas nominācijas un apbalvojumus, tai skaitā arī prestižo “Tony Awards” un “New York Drama Critics Circle Award”, turpinot savu uzvaras gājienu visā pasaulē.

Valmieras teātra iestudējumā radošajā ansamblī arī kostīmu māksliniece Līga Zepa, gaismu un video mākslinieks Gatis Priednieks-Melnacis, muzikālais noformējums Jēkabs Nīmanis un Aigars Apinis.

Lomās Aigars Apinis, Tālivaldis Lasmanis, Skaidrīte Putniņa, Inese Ramute, Klinta Reinholde, Elīna Vāne.

Biļetes var iegādāties izrādes norises vietā, jebkurā “Biļešu Paradīze” kasē un elektroniski šeit

!! Izrādi var apmeklēt tie skatītāji, kuri ir pilnībā vakcinēti vai pārslimojuši Covid-19.

Pirms izrādes un starpbrīdī darbosies kafejnīca “Trīs pipari un kūkas”. 

*Organizators ir tiesīgs mainīt pasākuma norisi, mainoties valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem noteikumiem.

Informāciju ievietoja:

Gita Ozoliņa

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji