2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“Uzziedi Smiltenē!” – Smiltenes pilsētas svētki 2022

“Uzziedi Smiltenē!” – Smiltenes pilsētas svētki 2022

            Smiltenes pilsētas svētki 2022 norisināsies no 15. līdz 17. jūlijam un koncentrēsies pilsētas zaļajā zonā – Vecajā parkā un Tepera ezera promenādē. Svētku devīze šogad ir “Uzziedi Smiltenē!” – tas ir stāsts par satikšanos, kopīgu muzicēšanu, dejošanu, dziedāšanu, radīšanu un darīšanu. Pilsētas svētki ir laiks, kad bagātināt mūsu kultūrtelpu un uzziedēt kopā ar to!  

            Pilsētas svētki solās būt daudzveidīgi un plānotajās aktivitātēs pilsētas iedzīvotāji un viesi tiks aicināti līdzdarboties. Gaidāms Smiltenes novada deju kolektīvu koncerts, būs amatniecības meistarklases un pārsteigumi no Rīgas cirka. Svētkos tiks piedāvātas arī sportiskas aktivitātes, piemēram, spēkavīru sacensības “Piena spēka kauss”.

            Uz Smiltenes svētku skatuves varēsim redzēt, dzirdēt Latvijā zināmus un populārus mūziķus, kas priecēs gan koncertos, gan ballēs – Dailes teātra ansamblis “Ilga”,  grupa “Gapoljeri”, rokgrupa “Zodiaks” ar Jāni Lūsēnu, grupa “Franco Franco”, “Sudden Lights”, Jānis Stībelis, Būū un Chris Vader, kā arī [Ex] da Bass. Varam pačukstēt, ka tas nav viss – gaidāmi arī vakara īpašie mākslinieki!

            Svētku programmā netiks aizmirsts arī par pašiem mazākajiem pilsētas svētku apmeklētājiem. Tepera “Ģimenes saliņā” bērniem tiks piedāvāta iespēja rotaļāties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties Rīgas cirka skolas aktivitātēs un ZAAO sarupētajās izzinošajās spēlēs, kā arī līdzdarboties muzikālajā izrādē “Ku – kū! Eju meklēt!” un rotaļu programmā “Diena kūst kā saldējums”.

            Tā kā neatņemama svētku sastāvdaļa ir gastronomiskais baudījums, tad  apmeklētājiem būs pieejamas dažādas bufetes un, protams, arī tirdziņa gardumi. Tāpat būs iespēja apmeklēt Siera kluba svētku skatuvi, izbraukt ar laivu vai SUP dēli pa Tepera ezeru, piedalīties ekskursijās pa pilsētu un foto orientēšanās. Gaidāmas arī vairākas citas aktivitātes, par kurām tiks ziņots jau pavisam drīz.

Informāciju sagatavoja
Loreta Šperliņa – Priedīte
Smiltenes kultūras centra mākslinieciskā vadītāja
[email protected]
28688101

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji