2024. gada 27. jūl.
A- A A+
Viegli lasīt

Unikāli tūrisma piedzīvojumi Smiltenes novadā – Ieraudzīt, izjust un izgaršot

Šajā nedēļas nogalē, no 2. Līdz 4. februārim, ievērojamā tūrisma izstāde “Balttour 2024” atvērs savas durvis, aicinot ceļotājus izbaudīt unikālos piedzīvojumus Smiltenes novadā. Ne tikai iedvesmojošs skats uz pasaules ceļojumu iespējām, bet arī iespēja tuvāk iepazīt reģiona daudzveidīgo piedāvājumu, kuros īpaši izceļas uzņēmēji, piedāvājot gan savu produkciju degustācijām, gan personīgo klātbūtni izstādē.

Smiltenes novada stends “Balttour” tiks pārvērsts par aizraujošu vietu, kurā apmeklētāji varēs sajust un izbaudīt šī reģiona unikālo būtību. Piedāvājumā būs ne tikai informatīvi bukleti un maršrutu idejas, bet arī iespēja tikties un dalīties pieredzē ar tūrisma uzņēmējiem.

Dažādi tūrisma uzņēmēji Smiltenes novadā iesaistīsies, piedāvājot ne tikai savas izcilās produkcijas degustācijas, bet arī dalīsies ar saviem tūrisma piedzīvojumiem. Tūrisma izstādes “Balttour 2024″ apmeklētāji varēs saskarties ar reģiona autentiskajiem garšas ceļojumiem, piedaloties degustācijās, kas ikdienā sastopamas no Raunas līdz pat Apei.

Īpašs paldies mūsu tūrisma uzņēmējiem – ”BeTriton”, “Very berry”, Siera un makaronu ražotnei, “Amberfarm”, ‘’Abuls’’ sidra darītavai, Brantu muižas saimniecei, viesu mājai ’’Jaun-ieviņas’’, Senlietu muzejam Fazāni”, ‘’Lio Superfood’’, dzirkstošo bērzu sulu ‘’Birzī’’ , ‘’Latnature’’ čipšu ražotnei, Dzīvdabas kultūrtelpa,  kā arī Kolekcijas dārzs Raunā par piedalīšanos unikālā piedāvājuma tapšanā!
Mēs Jūs, apmeklētāji, gaidām ar atvērtām rokām, lai kopīgi dalītos šajā īpašajā ceļojumā – Balttour 2024!

Lai jums būtu aizraujoša un iedvesmojoša izstādes pieredze!

 

Informāciju sagatavoja:

Smiltenes novada tūrisma informācijas centra 

tūrisma darba organizatore Alīna Dzenīte

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji