2024. gada 27. jūl.
A- A A+
Viegli lasīt

Tūrisma izstādē “Balttour 2024” – Iepazīsti Smiltenes novada tūrisma un atpūtas piedāvājumus!

Iepazīstiet Smiltenes novada tūrisma un atpūtas piedāvājumus!

No 2.februāra līdz 4.februārim  Starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2024”  ikviens ir aicināts apmeklēt Smiltenes novada stendu, kur uzzināsiet visu par jaunākajiem notikumiem Smiltenes novadā. Papildus informatīviem bukletiem stendā būs iespēja piedalīties dažādās degustācijās, kurās varēsiet baudīt novada īpatnējas garšas un satikt vietējos tūrisma uzņēmējus.

 

Smiltenes tūrisma informācijas stendā jūs varēsiet iepazīties ar lielākajiem pasākumiem, tematiskajiem maršrutiem, kā arī iegūt idejas īsākiem 1–2 dienu ceļojumiem. Tūrisma speciālisti sagatavojuši daudzveidīgus tematiskos piedāvājumus, ieskaitot garšas ceļojumus, sakrālās mantojuma vietas un labjūtes piedāvājumus.

 

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja klātienē uzzināt par jauniem maršrutiem un ceļojumu galamērķiem, iegūt svarīgo ceļošanas aktualitāšu informāciju un iegūt dažādas idejas brīvā laika pavadīšanai Smiltenes novadā.

 

Iegriežoties Smiltenes novada stendā, jūs varēsiet nogaršot dažādas novada ēdieniskās baudas, kas ikdienā sastopamas no Raunas līdz pat Apei! Tūrisma uzņēmēji ne tikai piedāvās dažādas garšas pieredzes, bet arī iesaistīs jūs dažādās aktivitātēs. Nāciet un iepazīstiet atpūtas iespējas, ko Smiltenes novads piedāvā visu gadu!

 

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs ir Smiltenes novada pašvaldības iestādes “Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvaldes” tiešās pakļautības struktūrvienība, kas atbildīga par tūrisma attīstību pašvaldības administratīvajā teritorijā. Centrs veicina tūrisma popularizēšanu, sniedz daudzfunkcionālus un kvalitatīvus pakalpojumus, un informē par Smiltenes novada tūrisma iespējām Latvijā un ārpus tās robežām.

 

Lai jums veiksmīga un aizraujoša atpūta Smiltenes novadā!

Kontakti:

visit.smiltenesnovads.lv/
facebook.com/visitSmiltene
instagram.com/smiltenes_novads/

Informāciju sagatavoja: 

Una Kasparinska

Smiltenes novada TIC vadītāja

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji