2024. gada 27. jūl.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Edgara Avotiņa uzruna, 2024. gadu uzsākot

Godājamie Smiltenes novada iedzīvotāji,

2023. gads ir aizvadīts, un tajā ir bijis daudz skaistu notikumu, kuri priecējuši mūsu sirdis, piemēram, Dziesmu un deju svētki, kurus kuplināja vairāki simti mūsu novada ļaužu, lielisks Latvijas hokeja un basketbola izlases sniegums pasaules mēroga sacensībās, kas ļāvis izjust lepnumu un vienotību ar savu tautu. Arī Smiltenes novadā gads bijis daudzkrāsains. Ir pabeigti vairāki vērienīgi projekti, kas ievērojami uzlabos un bagātinās mūsu ikdienu, piemēram, uzbūvēts daudzfunkcionālo pakalpojumu centrs Smiltenē, durvis vērusi Apes amatu māja, līdzdalības budžeta ietvaros īstenotas vairākas iedzīvotāju iniciatīvas apkārtējās vides sakopšanai un labiekārtošanai. Esam vērienīgi nosvinējuši “Vaidavas kausa” 50., Raunas Brīvības pieminekļa 90., Trapenes pagasta 100. un vēl vairākas skaistas gadskārtas. Izvirzīti arī drosmīgi un tālejoši mērķi – uzsākts darbs pie Jāņukalna attīstības, turpinās iesāktais topošajā Viedrades kvartālā, sākta īpašuma Kalēju ielā 7 un 8 sakārtošana un citi. Ja esam spējuši paņemt no šiem labajiem notikumiem pozitīvas emocijas, tad varu jums apgalvot, ka gads ir bijis izdevies un sanācis, pat ja ir jautājumi, pie kuriem mums kopīgi vēl daudz jāstrādā.

Paldies jums ikvienam par ieguldījumu mūsu novada, katras pilsētas un pagasta labā! 2024. gads mums nāks ar jauniem izaicinājumiem un mērķiem, lai padarītu mūsu novada, katras pilsētas un pagasta, katras ģimenes ikdienu labāku, nekā tā bija iepriekšējā gadā. Tieši tāpēc mums ir nepieciešama arī jūsu iesaiste, lai mēs veiksmīgāk varētu sasniegt plānoto.

Jaunajā gadā novēlu jums izvirzīt augstus mērķus un drosmīgi virzīties uz to sasniegšanu, stipru veselību, mīlestību un saticību ģimenēs! Mums kopā sanāks! Smiltenes novadā sanāk!

 

Edgars Avotiņš,

Smiltenes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji