2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Dodies garšu piedzīvojumā pa Smiltenes novadu – 20.- 21. augusts!

“Ja tu tiešām vēlies iedraudzēties, aizej pie cilvēka ciemos un paēd kopā ar viņu… Cilvēks, kurš dalās ar tevi savā ēdienā, dalīsies arī ar savu sirdi.” /Cēzars Čavezs 

 

Dodies garšu piedzīvojumā pa Smiltenes novadu

Jau otro gadu augusta izskaņā savas Mājas kafejnīcas Smiltenes novadā atvērs 19 uzņēmīgi saimnieki. Šajās dienās (20. un 21. augustā) novadu piepildīs smaidi, smiekli, radošas aktivitātes un, protams, smarža, kas būs jūtama no Raunas līdz Apei.

Ēdienkartes un piedāvājums būs bagātīgs – sākot ar gaisīgām uzkodām līdz pat garšu ceļojumam piecās kārtās. Saimnieki savās mājas kafejnīcās ir padomājuši par ēdienkartes variācijām – būs pieejamas gan veģetārās, gan vegānās opcijas. Ir padomāts arī par aktivitātēm, ko varēs izbaudīt, lai apciemojums būtu krāsaināks un piepildītāks.

“Mājas kafejnīcu dienas 2022” ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un Latvijas Lauku tūrisma asociācijas “Lauku ceļotājs” organizēta akcija ar mērķi popularizēt Latvijas reģionu tūrisma piedāvājumu. “Mājas kafejnīcu dienās” par improvizētu restorānu kļūst idilliska lauku sēta vai neierasta urbāna vide nekurienes vidū, mazākas un lielākas saimniecības, kā arī tūrisma objekti.

Pirms došanās uz izvēlētājām mājas kafejnīcām interesentus aicinām:

1.Sazināties ar kafejnīcu un pieteikt savu apmeklējumu, tādējādi būsi pārliecināts, ka tevi gaidīs brīvs galdiņš.

2.Pārliecināties par sevis izvēlētās aktivitātes norises laiku – katrs mājas restorāns, katra aktivitāte var noritēt dažādos laikos.

3.Pārbaudīt, vai izvēlētājā norises vietā būs iespējami bezskaidras naudas norēķini – ne visi pasākumu rīkotāji varēs pieņemt bankas kartes.

Ēdienkartes un aktivitātes ir pieejamas šeit!

Smiltenes novada mājas kafejnīcu sarakstu skatīt galerijā : 

Informāciju sagatavoja:
Marta Vika
Smiltenes novada Kultūras un tūrisma pārvaldes
tūrisma jomas vadītāja

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji