2024. gada 27. jūl.
A- A A+
Viegli lasīt

Izdots Smiltenes novada pašvaldības 2024. gada kalendārs

Smiltenes novads pazīstams ar izciliem sportistiem, ainavisku dabu, latvisku vidi un attīstītu uzņēmējdarbību, bet, rau, šeit sanāk arī radīt brīnišķīgus mākslas darbus! Smiltenes novada pašvaldības 2024. gada kalendārs ir veltīts tieši tam – mūsu jaunajiem otas virtuoziem un viņu prasmīgajiem pedagogiem. Aizvadītajā gadā viņi zīmējuši, skicējuši, gleznojuši un krāsās pludinājuši arī vietējās atpazīstamās un skaistās vietas, ēkas un ainavas – kalendārā kopumā iekļautas 14, lai gan to ir daudz, daudz vairāk.

Sakām lielu paldies kalendāra tapšanā:

  • Smiltenes Mākslas skolas audzēkņiem – Anetei Brikmanei, Emīlam Tarasam, Dārtai Abrāmovai, Kārlim Brozim, Katarīnai Vasiļjevai, Katrīnai Annai Putrālei, Martai Morītei, Emīlijai Šaumbergai – un viņu skolotājām: Astrīdai Ķemerei, Džinitai Jurkovskai, Evitai Rauzai, Irai Ērmanei, Initai Agijai Sīkai;
  • Gaujienas Mūzikas un mākslas skolas audzēkņiem – Karolīnai Kazakai, Katrīnai Elizabetei Kucinai, Felicitai Sarkangalvei, Keitai Kamberkalnei, Annijai Strautai – un skolotājām: Dacei Lazdiņai-Ivanovai, Inetai Riepniecei, Vizbulītei Jaukulei, Mārai Kārkliņai.

Paldies abu skolu direktorēm – Vinetai Balodei un Ilzei Dāvei – par atsaucību un atbalstu kalendāra veidošanā!

Jums ir sanācis patiesi skaisti!

Kalendārus iespējams iegādāties Smiltenes Tūrisma informācijas centrā, Dārza ielā 3.

Lai šis kalendārs krāso ikkatru 2024. gada dienu!

 

Madara Mūrniece-Krūmiņa

Komunikācijas un mārketinga speciāliste

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji