2024. gada 25. okt.
A- A A+
Viegli lasīt

Festivāls “Rodam Raunā”

Festivāls “Rodam Raunā” jau pavisam drīz 5. – 6. jūlijā!

Ieplāno datumu, brauc ciemos pie mums un tiekamies festivālā “Rodam Raunā”.

 

Šogad izvēlētā tēma – “Pļava”  un moto: “Ko sēsi, to pļausi!”

Piektdien, 5. jūlijā – izcilo latviešu mūziķu – Ances Krauzes un Zigfrīda Muktupāvela koncertprogramma “Violets”, koncerta sākums būs plkst. 20:00.

Sestdien, 6. jūlijā no plkst. 09:00 līdz 15:00 aplūko amatnieku un mājražotāju tirdziņu, kā arī piedalies dažādās aktivitātēs un meistarklasēs,  kuras būs iespējams piedzīvot visas dienas garumā. Mazākajiem apmeklētājiem piepūšamās atrakcijas un radošas nodarbes. No plkst. 10:00 ikvienam būs iespēja uzzināt kā apstrādāt laukus, piemājas zālienu, uzlabot augtspēju un kas jauns nozarē kopumā. Plkst. 11:00 diskusija par Eiropas zaļo kursu un plkst. 13:00 diskusija Neapzinātie pļavas ziedi – novada muižas. Ikviens ir aicināts piedalīties diskusijās. 

Godinot dižgara Jāņa Cimzes 210 gadskārtu, plkst. 14:00 Raunas pilsdrupu estrādē skanēs koncerts “Rotā Dziesma”, būs iespējams dzirdēt mūsu novada un viesu korus.

Dodies vakara noslēgumā plkst. 22:00 uz grupas “Dziļi violets” koncertu. Uzstāsies arī Sanda Dejus – muzikāli radošā apvienība “Uz labu laimi”. Plkst. 23:00 dodies uz leģendārās grupas “Dakota” zaļumballi.

Plašāka informācija ŠEIT

 

Nakšņo piedāvājumu Smiltenes novadā meklē ŠEIT

Gardas maltītes meklē ŠEIT

 

Lai sanāk atklāt pļavas burvību Raunā!

 

Informāciju apkopoja:

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra

tūrisma darba organizatore

Viktorija Babariko

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji