2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Dodies tematiskā ceļojumā pa Smiltenes novadu!

 
Vēlamies piedāvāt dažādas idejas, kā brīnišķīgi pavadīt laiku, dodoties nelielā ceļojumā pa Smiltenes novadu vai pagatavojot garšīgu ēdienreizi, izmantojot Smiltenes novada vietējo mājražotāju sarūpētos labumus.
 
Ja vēlies piepildīties garīgi un iepazīt sakrālo vietu mantojumu kultūrā un arhitektūrā, tad īstais brīdis ielūkoties mūsu sagatavotajā piedāvājumā “Sakrālais mantojums Smiltenes novadā” un doties izziņas pilnā ceļojumā.
 
Lai arī zelta rudens no mums ir atvadījies, tomēr laikapstākļi saglabājas pārsteidzoši silti un vēl aizvien ir iespējams doties dabā, garākās pastaigās, klausoties upju čalās, vēja šalkās un ļauties iekšējam mieram. Mums piedāvājumā 14 pastaigu maršruti – dažādos garumos, ar unikāliem dabas skatiem, interesantiem piedzīvojumiem un aizraujošām sajūtām pēc tam.
 
Ja vēlies palutināt gan sevi, gan savus tuvos ar mutē kustošu, veselīgu un vitamīniem bagātu maltīti, tad aicinām ieskatīties mūsu piedāvājumā “Garšu ceļojums Smiltenes novadā“. Daudzveidīgs piedāvājums – preču iegāde, degustācijas un pat meistarklases, kurās vari piedalīties pats. Un pats svarīgākais – ar mīlestību nācis no Smiltenes novada mājražotājiem.
 
 
 
Lai katram savs, unikāls un pozitīvām emocijām uzkrāts laiks Smiltenes novadā!
 
 

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji