2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām uz erudīcijas spēli Prāta laboratorija Smiltenē sestdien, 18. septembrī

 

Erudīcijas spēle komandām – Prāta laboratorija – pirmo reizi viesojas Smiltenē! Vasaras turnīra trešo un noslēdzošo spēli aizvadīsim ciemiņu statusā – Smiltenes novada Kultūras centrā!

Sestdien, 18. septembrī plkst. 18.00 pulcēsimies uz spēli, vienlaikus vācot ziedojumus Alūksnes un Apes novada fonda 17. projektu konkursam, kura mērķis ir atbalstīt ilgtspējīgas iedzīvotāju iniciatīvas Alūksnes un Smiltenes novados. Komandām ziedojuma summa nav noteikta, bet vēlams labajam mērķim ziedot vismaz 10 eiro no komandas. Vasaras turnīra pirmajās divās spēlēs mērķim saziedoti 506 eiro.

Komandas 2-5 dalībnieku sastāvā aicinām sūtīt pieteikumus uz e-pastu [email protected] līdz 15. septembrim(ieskaitot). Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena no dalībniekiem kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese). Iepriekšēja pieteikšanās obligāta!

!! Ierodoties uz pasākumu, jāuzrāda derīgs digitālais COVID-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju vai COVID-19 izslimošanu, kā arī personu apliecinošs dokuments. Pasākumā tiks ievēroti valstī noteiktie epidemioloģiskie noteikumi!

Ierašanās no plkst. 17.20. Lūgums ierasties laicīgi, lai varētu veikt sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu pārbaudi saistībā ar COVID-19 ierobežojumiem.

Pasākuma norisi atbalsta Smiltenes novada dome, Smiltenes novada Kultūras centrs, Smiltenes novada Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvalde, kā arī mūsu ilggadējais sadarbības partneris Alūksnes un Apes novada fonds.

Prāta laboratorija par savām mājām sauc Apes tautas namu, kur kopš 2015. gada ir notikušas vairāk nekā 35 erudīcijas spēles, katru reizi pulcējot 15-25 erudītu komandas no Apes, Alūksnes, Smiltenes un pat Rīgas un Jelgavas. Šo gadu laikā ziedojumos labiem darbiem sadarbībā ar  sabiedrisko organizāciju Alūksnes un Apes novada fonds esam savākuši vairāk nekā 10 tūkstošus eiro.

Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. 

Papildu informācija:
Arita Zvejniece
[email protected]
 www.facebook.com/pratalaboratorija

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji