2024. gada 16. okt.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada tūrisma uzņēmēju forums Mēru muižā

  1. septembrī atzīmējām Starptautisko tūrisma dienu, un, lai šai dienai piešķirtu īpašu nozīmi, Mēru muižā norisinājās Smiltenes novada tūrisma uzņēmēju forums. Šajā pasākumā tikāmies, lai kopīgi atskatītos uz aizvadīto vasaras sezonu, pārrunātu nozares aktuālos jautājumus un rastu atbildes uz svarīgākajiem tūrisma uzņēmēju jautājumiem. 

 Diskusiju laikā apspriedām nozares tendences, izaicinājumus un iespējas, kā arī izstrādājām jaunas idejas turpmākai attīstībai.

Papildus foruma programmai dalībniekiem tika piedāvāta aizraujoša Smiltenes novadpētniecības muzeja  ekskursija Mēru muižā, kuras laikā mēs izstaigājām muižas vēsturiskās telpas un uzzinājām par tās bagāto vēsturi. Šī ekskursija ļāva ikvienam tuvāk iepazīt vietējā kultūras mantojuma nozīmīgumu.

Pasākuma laikā tika izdarīti vairāki nozīmīgi secinājumi, tostarp uzsvērta nepieciešamība stiprināt sadarbību starp vietējiem tūrisma uzņēmējiem un tika arī akcentēta Smiltenes novada  Tūrisma informācijas centra loma kā svarīgam atbalsta punktam gan uzņēmējiem, gan tūristiem.

Paldies visiem dalībniekiem par aktīvo līdzdalību un vērtīgajām idejām – kopā turpināsim stiprināt mūsu novada tūrisma nozari!

 

Informāciju sagatavoja:

Smiltenes novada tūrisma informācijas centra 

Tūrisma darba organizatore Alīna Dzenīte

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji