Flower

Siera un makaronu ražotne

 

Siera ražotne Raunā ir ģimenes uzņēmums un vienīgā vieta Baltijā, kurā top Zaļais siers ar pašu dārzā audzētu sierāboliņu.

Mēs labprāt viesus iepazīstināsim ar ražotni un cienāsim ar četriem beramo sieru veidiem – Zaļo sieru, sieru ar baravikām, sieru ar garšaugiem un sieru Ķiplociņš, kā arī veselīgo gī sviestu un pikanto uzkodu – knapsieriņš.

Ekskursijas laikā (~1h) būs iespēja uzzināt, kā tiek meistaroti 19 veidu makaroni no īstām lauku olām – ar baravikām, kaņepēm, krāsainie, ar ķiplokiem, ar sierāboliņu, ar garšaugiem, ar kaltētiem tomātiem, ar halapenjo pipariem u.c. Savukārt senāku garšu atmodināšanai ciemiņus labprāt pacienāsim ar dažāda pikantuma knapsieriņu – labu un veselīgu biezpiena uzkodu pie alus vai citiem dzērieniem.

Pēc viesošanās aromātiskos sierus, garšā bagātīgo sviestu, Mājas makaronus un nūdeles būs iespēja iegādāties, lai vestu mājās baudīšanai. Ekskursija-degustācija pieejama grupām no 15 līdz 50 personām.

 

JAUNUMS – pašapkalpošanās veikals! Jebkurā laikā, ierodoties Siera ražotnē, ir iespēja iegādāties visus produktus (sierus, makaronus, sviestu) par labākajām – ražotāja cenām.

 

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji