2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”

Labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”

Šī gada 1. jūnijā no plkst. 15.00 norisināsies ikgadējais labdarības pasākums “Balta, balta mana sirds”. Pasākuma norise koncentrēsies Smiltenes Kultūras centra pagalmā un bērnu spēļu laukumā. 

Ieeja pasākumā un visās aktivitātēs – par ziedojumiem. Saziedotā summa tiks nodota Smiltenes novada bērniem ar īpašām vajadzībām. Uz pasākumu aicinām bērnus un viņu vecākus, kā arī jebkuru, kas ieinteresēts pasākuma programmas saturā. 

Sākot no plkst. 15.00 Smiltenes Kultūras centra kino zālē būs iespēja skatīties multfilmas bērniem “Lupatiņi”. Ārā pagalmā norisināsies labdarības tirdziņš un būs pieejamas bufetes. Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļa piedāvās iepazīt bišu dzīvi, iejusties bitenieka lomā, degustēt medu, pagatavot bitītes grāmatzīmi un saņemt čaklās bites uzdevumu grāmatiņu. Smiltenes novada muzejs būs sarūpējis dažādas aktivitātes – testus, puzles ar Smiltenes ainavām, papīra šķīvju apgleznošanu mākslinieka vadībā u.c. 

Plkst. 15.00 bērnu laukumā būs piepūšamā atrakcija, burbuļpūšana, kā arī žonglēšanas paraugdemonstrējumi. Vēlāk bērniem un pieaugušajiem, profesionāļa vadībā, būs iespēja žonglēšanu izmēģināt arī pašiem.

Plkst. 16.00 bērnu laukuma teritorijā ieradīsies Pašvaldības policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kas iepazīstinās ar Smiltenes posteņa darbu.

Plkst. 17.00 pie Smiltenes Kultūras centra norisināsies  PII “Pīlādzītis” audzinātāju teātra uzvedums “Vecmāmiņas acenītes”. Un tad plkst. 18.00 pasākumu noslēgs bērnu vokālais koncerts, kurā uzstāsies – PII “Pīlādzītis” audzēkņi, vokālais ansamblis “Šurumburums” un “Blēņas”.

Informāciju sagatavoja

Loreta Šperliņa – Priedīte

Smiltenes kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

 

 

Kalendārs



suveniri

Sociālie mediji